skip to Main Content

Vind snel de contactgegevens van Magazine Linda

Magazine LINDA, al jaren succesvol

Magazine LINDA. is al vele jaren een zeer succesvol glossy vrouwentijdschrift. Het magazine richt zich op moderne vrouw die midden in het leven staat. Het blad is vernoemd naar tv-persoonlijkheid en oprichtster Linda de Mol. Elke maand staat magazine LINDA. in het teken van een bepaald thema. Een werkwijze die zeer goed in de smaak valt, getuige de almaar stijgende oplagecijfers van het magazine. Het blad viel dan ook al diverse malen in de prijzen, waaronder de titel ‘Beste Tijdschrift van het Jaar’. In het najaar van 2013 lanceerde magazine LINDA. ook een nieuwssite met artikelen die de vrouw van nu interesseren. Inmiddels heeft Magazine LINDA. ook verschillende extensies gelanceerd. Allemaal succesvol. Dat betekent wel dat het bereiken van de klantenservice van Magazine LINDA. steeds meer weg heeft van het zoeken naar de speld in de hooiberg. Via Klantenservice support heeft u die speld snel gevonden en bespaart u zichzelf veel tijd.

Diverse LINDA. specials

De vijf specials die zijn verbonden aan Magazine Linda zijn mode, wonen, L’HOMO, meiden en man. Net zoals dat de originele LINDA. elk nummer in het teken van een specifiek thema staat, is dat voor de specials ook het geval. Behalve dat zijn ook de specials elk aan hun eigen website gekoppeld. Alle zogeheten extensies die tot nu toe door LINDA. zijn gelanceerd zijn een succes gebleken. En voor een nog groter bereik is magazine LINDA steeds laagdrempeliger gemaakt. Inmiddels zijn LINDA. en de specials ook via een app, voor zowel Android als IOS, te volgen. Zo blijft de moderne vrouw altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vele titels, vele soorten vragen

De vele titels kunnen voor vele onderwerpen vragen oproepen. Die kunnen gaan over de inhoud van Magazine LINDA, maar net zo goed over een van de specials. Dat kan een ook een inhoudelijke opmerking of een klacht zijn. Ook als het gaat over een abonnement kan contact met de klantenservice uitkomst bieden. Veel zoekwerk? Nee hoor! Bij Klantenservice Support ziet u de juiste titels en telefoonnummers van Magazine LINDA. overzichtelijk op een rijtje.

Back To Top