skip to Main Content

De redactie voor uw online en offline uitingen

Onze redactie verzorgt graag uw vormgeving, conceptontwikkeling en contentstrategie. Wij maken niet alleen content in opdracht, maar ook in eigen beheer. Door eigen media te ontwikkelen doen we veel ervaring op. Zo krijgt u optimaal advies. Effectief communiceren staat bij ons hoog in het vaandel. Verbind uw organisatie met uw medewerkers en uw klanten. Media bedrijf Miller Media helpt u met een pakkende en onderscheidende strategie en content. Niet alleen de vormgeving maar de content voor bijvoorbeeld uw magazine of personeelsblad moet aantrekkelijk zijn en de aandacht trekken. Met goede visuele en tekstuele content helpt onze redactie uw organisatie aansprekend en toegankelijk te maken.

De werkzaamheden van onze redactie

Of het nu gaat om uw jaarverslagen, digizines, magazines, personeelsblad of social media kanalen, onze redactie schrijft creatieve teksten. Onze kwaliteit ligt bij het schrijven en herschrijven van uiteenlopende redactionele uitingen.

Heeft u advies nodig voor uw nieuwsbrief? Wij adviseren u graag over de inhoud en tone of voice en zorgen ervoor dat het een leesbaar verhaal wordt. Waar uw organisatie ook voor staat en wat u ook wenst, wij zorgen ervoor dat uw merkidentiteit duidelijk naar voren komt. Elk project is voor ons een uitdaging. Bij onze redactie weten we u met de juiste communicatiemiddelen efficiënt te helpen.

Neem contact op met onze redactie

Wilt u onze redactie inschakelen voor uw online of offline teksten? Of wilt u onze experts inschakelen voor een contentstrategie, conceptontwikkeling of vormgeving? Informeer dan naar de mogelijkheden. Stuur ons een mail via [email protected]. Onze specialisten zijn flexibel en snel inzetbaar. Wij staan voor loyaliteitscommunicatie: communicatie die gericht is op het kweken van loyaliteit door het aanbieden van relevante content. Mediabedrijf Miller Media is uw adres voor effectieve content.

Back To Top