skip to Main Content
Het Enige Echte Cocktailboek: Een Review

Het enige echte cocktailboek: een review

Alles over cocktails

Onder normale omstandigheden gingen we aan het einde van een lange werkweek met een stel vrienden de stad in om te profiteren van die nieuwe cocktailbar waar iedereen het over heeft. Helaas is de realiteit op dit moment anders, maar dat weerhoudt ons er niet van om zelf de nieuwste cocktails te testen! Met een heus cocktailboek in de hand duiken we de keuken in om onze barman skills op de proef te stellen!

De eerste indruk

In eerste instantie was het een kwestie van goed naar het boek kijken en de moeilijkheidsgraad van de recepten proberen te achterhalen. Overweldigd door de talloze mooie shots van de mooiste cocktails die we ooit hadden gezien, verloren we de tijd volledig uit het oog. Toen we eenmaal hersteld waren, pakten we een notitieblok met een pen en begonnen we de ingrediënten op te schrijven die we nodig hadden om deze kunstzinnige drankjes in onze eigen keuken na te maken. Dat zou spannend worden!

Aan de slag

Nadat we wat vreemde ingrediënten hadden gekocht, rare blikken hadden uitgewisseld met de winkelmedewerkers en een beschamende hoeveelheid alcohol op het aanrecht hadden gezet, waren we eindelijk klaar om de drankjes te bereiden. De grote uitdaging die we dachten dat het zou zijn, viel in de praktijk ontzettend mee. We waren erg trots op de cocktails, mocktails en andere verfrissende en verkwikkende drankjes die we tevoorschijn toverden!

Resultaat

Het stijlvolle cocktailboek trekt veel aandacht van vrienden en familie. Iedereen was onder de indruk van de cocktails die we hieruit presenteerden en dat zorgde voor een geweldige sfeer. We hebben het cocktailboek op een prachtige plek in huis geplaatst als bewijs van onze nieuwe skills, maar ook omdat het een echte eye-catcher is!

Heb jij het nieuwe cocktailboek al? Laat ons weten welke cocktails jij uit dit boek hebt weten na te bootsen via ons contactformulier!

Back To Top